Станивуковић: Подршку ће добити сви пензионери с пребивалиштем у Бањалуци

Г.С.
Станивуковић: Подршку ће добити сви пензионери с пребивалиштем у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Градоначелник Драшко Станивуковић казао је да је, када је ријеч о исплати подршке од по 100 КМ, она текла предвиђеном динамиком и да су пензионери новац добили 6. фебруара на жиро рачуне путем банака или путем “Поште”.

- Од тренутка исплате добијамо и питања у вези са исплатом подршке. Један дио пензионера има проблем са исплатом и ми их позивамо да донесу доказ о пребивалишту - казао је градоначелник истичући да ће подршку града добити сваки пензионер са мјестом пребивалишта у Бањалуци.

С друге стране, како је навео, један дио је стекао статус пензионера до 31. децембра 2022. и неки од њих су казали да им није обрачуната подршка, те је и те пензионере позвао да се пријаве у Градску управу, у Канцеларију за грађане.

- Такође, сваки пензионер који је стекао статус пензионера до 31. јануара 2023. године нека дође у Канцеларију за грађане и оствариће право на новчану подршку од 100 КМ. Може бити и да један дио пензионера из трећих разлога није обухваћен, али свако ко је пензионер и живи у граду, ако се десио неки пропуст, желимо то да исправимо и да сви имају ту подршку - нагласио је он. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана