Станивуковић: Петицију за мој опозив потписао и Алан Форд

ГС
Станивуковић: Петицију за мој опозив потписао и Алан Форд

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић поставио је на друштвеним мрежама снимак који како каже доказује неозбиљност поступка потписивања петиције за његов опозив.

На снимку, како наводи Станивуковић неколико грађана потписује петицију за опозив градоначелника уз лажне податке, не само за једну особу, већ пет особа истичући да су му то родбина и комшије.

-Је ли ово упис за опозив градоначелника? Могу ли уписати супругу? Имам и комшију, могу ли и њега уписати? Могу ли кћерку уписати, нас је четверо у кући, могу их све уписати, и зета, када сам већ ту? - упитао је грађанин на снимку, а на сва ова питања добио је потврдан одговор, те је све људе уписао.

Након потписивања старији човјек каже да су сва имена која је дао била је лажна те да је уписао и лажни број телефона.

-Можете потписати кога хоћете, а кажу да се потписао и Алан Форд - написао Станивуковић  у опису снимка на Инстаграму. Додаје да ће овом методом петиција скупити више потписа него што Бањалука има становника.

Градски одбор СНСД-а  је саопштио да су за пет дана прикупили 10.000 потписа грађана, а како тврди Владо Ђајић, предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а, петицију потписују и чланови ПДП-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана