Станивуковић о случају “Аутопревоза“: Нова деложација може бити заказана ускоро

Ј. Са.
Станивуковић о случају “Аутопревоза“: Нова деложација може бити заказана ускоро

БАЊАЛУКА - Градоначелник Драшко Станивуковић најавио је да ће званично бити упућен позив свим политичким странкама које учествују у раду Скупштине града да присуствују састанку у вези са рјешењем питања градског паркинга на локацији Старе аутобуске станице и околних парцела, око којих се годинама споре град и предузеће “Аутопревоз”.

- И званично ћу упутити позив свим политичким странкама да заједно бранимо градску имовину. Неће нико ништа изгубити ако сједнемо и чујемо став “Аутопревоза”. И с друге стране да принципијелно заузмемо став да ли ћемо заједно ићи и бранити имовину града, јер нова деложација може бити заказана ускоро - навео је Станивуковић.

Поздравио је став ДЕМОС-а, из којег су најавили да ће се одазвати овом састанку, наводећи да исто очекује и од других политичких странака.- Све је прихватљиво осим тезе која се може чути - да ми нисмо у томе учествовали. Процес је кренуо 1995. године, онда не треба ни ја да учествујем. Ако си изабран као народни представник не бирате ви времена, него времена вас и ви морате бити спремни да одговорите на све те изазове. Хајде да будемо и одговорни људи - казао је градоначелник.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана