Станивуковић: Највећи спортски догађај у историји града и Српске

Срна
Станивуковић: Највећи спортски догађај у историји града и Српске

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић изјавио је да је тениски турнир "Српска опен" највећи спортски догађај у историји Бањалуке и Републике Српске. "Модернизујемо највеће саобраћајнице, почели смо постављање првих подземних контејнера, припремили смо двоспратни панорамски аутобус за разгледање града, електричне тротинете и друго.

Уређен је цијели комплекс Парка Младен Стојановић и околни простор", рекао је Станивуковић, истичући да Бањалука добија сасвим ново рухо.

Он је истакао да ће овај спортски спектакл преносити више од 30 свјетских телевизијских кућа, а између тениских мечева биће приказиване слике Бањалуке, саопштено је из Градске управе.

Бањалука ће од 16. до 23. априла бити домаћин тениског турнира "Српска опен" на којем ће љубитељи тениса имати прилику да виде најбољег свјетског тенисера Новака Ђоковића, као и друге тениске звијезде.

Осим Ђоковића, у Бањалуци ће играти Андреј Рубљов, Станислас Вавринка, Борна Ћорић, Гаел Монфис, Ришар Гаске, Ласло Ђере и Филип Крајиновић. "Српска опен 2023" је АТП турнир из серије 250 који се након двије узастопне године у Београду ове године одржава у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана