Станивуковић коментарисао најаву кандидатуре Јелене Тривић за градоначелника Бањалуке

Г.С.
Foto: Д.Ракита/Блинк

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић коментариса је то што је предсједница Народног фронта Јелена Тривић коментарисала да је могуће да ће она бити кандидат за градоначелника на идућим локалним изборима, рекавши да је то дио политике.

- Свако ко жели да се кандидује има право на тако нешто и ја не одлучујем о томе. Свако лично одлучује о својој политичкој каријери и одлукама. Исто као што се могла кандидовати за предсједника Републике Српске може и за градоначелника, само ту значи да кандидатура не значи побједа, а онај ко мисли да треба то да уради његово је право. Ја сам сигуран  у ово што ми радимо у Бањалуци, све резултате који се виде и сигуран сам у највећу подршку до сада, а поготово у будућности у Бањалуци – рекао је Станивуковић.

Станивуковић каже да је спреман да све ово што ради потврди и код Бањалучана у другом мандату, за који је, како каже, сигуран да ће се десити.

– Свакодневно и посвећено радимо на терену са народом и вјерујемо да то сви виде. Наравно да неки други желе да зажмире на све оно што смо урадили али је битно да у политици не  будете лични и да будете објективни – истиче Станивуковић и додаје да су избори ту да покажу шта људи мисле.

Он истиче да онај ко је објективан може да види да Бањалука биљежи највеће резултате, остварује све зацртане политике и да се сва обећања испуњвају, преноси Блинк.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана