Станивуковић: Грађанима је јасно!

Јасмина Салопек
Станивуковић: Грађанима је јасно!

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић одговорио је на прозивке народног посланика предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а Владе Ђајића, који је га је данас питао гдје је силни новац из буџета града који је изгласала Скупштина и да ли је истина да је те милионе трошио тамо гдје он лично има корист.

„Доктор и свита окупљена око њега упорно, за ствари које чекају да се исплате према нашим грађанима, криве мене! То је ноторна лаж! Грађанима је јасно да због њихове осветничке политике нема ребаланса, а самим тим и исплата на које чекају. Међутим, упорно проналажење кривца грађанима неће помоћи. На тај начин се неће исплатити субвенције за нормално функционисање јавног превоза, субвенције пољопривредницима и привредницима, субвенција за повољније вртиће, грант Дому здравља и слично. Зато господо дајте свој конструктиван приједлог или подржите рјешење које смо ми дали и да ову годину завршимо у позитивном духу, на радост свих грађана“, поручио је Станивуковић на друштвеним мрежама.

Подсјетимо, Ђајић је данас са  коалиционим партнерима испред Градске управе поручио да нису против развоја града, али да желе да им се достави извјештај гдје је новац утрошен, јер још увијек нису добили ребаланс буџета за 2023, али ни приједлог буџета за наредну годину.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана