Станивуковић честитао Дан града: Бањалука је наша лука среће

Ј. Т.
Станивуковић честитао Дан града: Бањалука је наша лука среће

БАЊАЛУКА - Градоначелник Драшко Станивуковић упутио је суграђанима честитку поводом 22. априла, Дана града и 77. годишњице ослобођења Бањалуке од фашизма.

- Данас је дан када је Бањалука ослобођена и дан када је наставила да чува и да се бори за слободу. Прошле године обећали смо да ћемо се трудити да живот у нашој Бањалуци буде љепши, лакши и да буде град отворен за свакога. Ове године, уз жељу да наставимо тако, могу да кажем да смо у години иза нас све то и радили - наводи се у честитки.

Додао је да је поносан што је градоначелник оваквог града.

- Поносан сам на наше грађане који воле свој град и поносан сам на све оно што радимо заједно. Могу са поносом на овај историјски датум да кажем да ми доносимо историјске одлуке и мијењамо набоље живот грађана - од разних повластица, програма подршке до нерадне недјеље која ће ускоро постати дио тога.

Нагласио је да је посебно поносан због свега што је урађено у протеклом периоду. 

- Пред нама је вријеме у којем ћемо заједно наставити да снажимо нашу Бању Луку, због нас, али и због генерација које долазе. Срећан нам Дан града! Бања Лука је наша лука среће! - навео је градоначелник у честитки упућеној суграђанима поводом Дана града.

 

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана