Станивуковић честитао Дан државности Републике Србије

ГС
Станивуковић честитао Дан државности Републике Србије

Градоначелник Бањалуке, Драшко Станивуковић, упутио је предсједнику Републике Србије, Александру Вучићу и свим грађанима Републике Србије честитку поводом 15. фебруара – Дана државности Републике Србије.

Како је истакао у честитки – Република Српска и Бањалука славе овај дан заједно, поносни и почаствовани тиме што припадамо једном, српском народу, који je баш на овај дан прије два вијека ударио темељ, прво својој слободи, а потом и својој обновљеној државности.

-Данашња Србија поштује своје славне претке и њихова велика чинодејствовања, чији смисао и значај свакодневно уграђује у борбу за очување њене стабилности, њен развој и мјесто које јој припада у модерном свијету. Ово је дан у коме се срећемо једни с другима – са нашом прошлошћу и будућношћу, са нашом вјером и нашим дјелима. Ово је дан у коме имамо обавезу да споменемо и још једном се најискреније захвалимо за сву подршку и помоћ коју Србија пружа Републици и нашој Бањалуци. На многаја љета – навео је градоначелник у честитки.

Поручио је како је жеља да Србија и даље иде путем напретка и стабилности, очувања њеног Устава и њених слободарских тековина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана