Станаревић открио да прелази у СНСД

ГС
Станаревић открио да прелази у СНСД

БАЊАЛУКА- Прелазим у највећу странку у Републици Српској, СНСД, изјавио је ово одборник у Скупштини града Бањалука Слободан Боби Станаревић гостујући у Централним вијестима АТВ-а.

Станаревић истиче да, одлука да напусти ДЕМОС, странку којој је дао много, није дошла преко ноћи.

- Моја одлука није била исхитрена и није донесена преко ноћи. То је трајало један дужи период. Није било лако то урадити, јер ипак сам ја био ту од оснивања ДЕМОС-а и дао сам пун допринос у развоју те странке, како од личних средстава, тако људства и осталог. То је ишло све до једног тренутка, када сам видио да сам сметња странци, не знам из којих разлога. Особу која има највећи број гласова на прошлим изборима, смијените са мјеста предсједника Градског одбора. Такође, иако сам имао највише гласова, нисам био на листи за предстојеће изборе. Онда схватим и видим, да ми ти више није мјесто. Није било ружних ријечи, разишли смо се као пријатељи. Ја сам изабрао своје, они своје стазе - каже Станаревић.

Он истиче да у СНСД-у за њега има мјеста, те је нагласио да ће већ на наредној Скупштини града наступати у Клубу одборника нове политичке опције.

- Настављам даље, прелазим у СНСД, највећу странку у Републици Српској. Што би се фудбалски рекло, било би глупо да идем из Малаге у Селту, него из Малаге у Реал. Сматрам да у Градском одбору у Бањалуци, има простора за мене. Поред свих ликова које СНСД посједује, сматрам да фали тип попут мене. Ту је пресудило много фактора. Имам доста пријатеља у тој опцији. Политика која се води на вишем нивоу, одговара мом гледању ствари. Обавио сам разговоре са ГрО СНСД Бањалука, али сам разговарао и на вишем нивоу. Већ на наредној Скупштини, наступ у Клубу одборника СНСД-а - јасан је Станаревић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана