Срђан Амиџић одговорио Драшку Станивуковићу

Срна
Срђан Амиџић одговорио Драшку Станивуковићу

БАЊАЛУКА – Прес конференција градоначелника Драшка Станивуковића служи за јавно “прљање” и неаргументовано етикетирање, без размишљања о посљедицама по људе који се јавно позивају на линч и нико не би требао да себи да за право да јавно суди и пресуђује.

Ово се између осталог наводи у писаној изјави Срђана Амиџића, бившег замјеника градоначелника Бањалуке и одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука, достављеној медијима, дан након што га је актуелни градоначелник Станивуковић “прозвао за криминал”. 

“Истину је лако доказати, да ја лично од 2019. године нисам у власништву наведеног привредног друштва, као што су власништво напустили и други који су се бавили политиком, а како би се избјегле управо оакве ситуације. Највећу непријатност осјећам због акционара тог привредног друштва,  који поред јаке конкуренције од 24 остала привредна друштва из те области настоје на тржишту да остваре што боље пословне резултате и чија пословна орјентација није рад са јавним сектором, а сада пролазе кроз оваку ситуацију те им се наноси пословна штета”, наводи у свом одговору Амиџић.

Он наводи и да се фирме оснивају да би оствариле добит те да је то тешко размијети онима који су лично и породично богатство као акционарни фирми стекли искључиво у пословању са једном државном фирмом.

“За градоначелника су криминалци акционари фирми које искључиво послују на слободном тржишту и немају никакве пословне аранжмане са државом и држаним фирмама”, навео је Амиџић скрећући пажњу Станивуковићу да се проблеми не рјешавају перформансима и виртуалном стварношћу, већ мукотрпним дугогодишњим трудом, залагањем и учењем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана