Срђан Амиџић кандидат ГрО СНСД Бањалука за министра финансија у Савјету министара

Г.С.
Срђан Амиџић кандидат ГрО СНСД Бањалука за министра финансија у Савјету министара

БАЊАЛУКА - Градски одбор СНСД-а Бањалука предложио је Срђана Амиџића за новог министра финансија и трезора у Савјету министара.

То мјесто је упражњено након одласка Зопрана Тегелтије на функцију директора УИО.

Амиџић је био једно од имена које се помињало као могући кандидат за ту функцију, а да је он избор бањалучког СНСД-а, потврдио је за АТВ потврдио предсједник ГрО СНСД-а Бањалука Владо Ђајић. 

“Познато је свима да је у току избор новог министра финансија у СМ. Постоје у СНСД-у многи добри кандидати. Што се тиче приједлога из Источног Сарајева, то је нама веома битан одбор, али, било би у најмању руку дегутантно да сва три министра буду из Источног Сарајева. Став ГрО СНСД-а Бањалука, је, да поред свих кандидата, за које сматрамо да су одлични, наш кандидат, за којег мислимо да ће тај посао радити одлично. је професор Срђан Амиџић, ванредни професор Економског факултета, наш дугогодишњи члан и особа која је само у прошлим изборима имала 154 говора на разним митинзима, гдје је представљао политику СНСД-а и политику развоја Српске. Сматрамо да је то наш најбољи кандидат”, рекао је Ђајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана