СРАМОТА: Уништен нови бањалучки видиковац!

Глас Српске
СРАМОТА: Уништен нови бањалучки видиковац!

БАЊАЛУКА - Видиковац на бањалучком Бања брду, који је отворен прије осам дана, био је протекле ноћи мета вандала, који су поломили клупе које су биле његов саставни дио.

Поменути видиковац претпосљедњег дана августа отворен је уз ријечи првог човјека града Драшка Станивуковића како ће он бити нови симбол и нова разгледница Бањалуке.

– Бањалука је добила свој први видиковац, одакле се пружа чаробан поглед на најљепши град. Ово је нови симбол и нова разгледница нашег града. Наша жеља била је да се форма самог видиковца уклопи и ушушка у прелијепој природи Бањ брда – поручио је тада градоначелник, истакавши да је приликом извођења пројекта сачувано свако дрво.

Савјетница градоначелника Бањалуке за друштвене дјелатности Милада Шукало објавила на друштвеним мрежама статус у којем за поменуто дјело оптужује политичке противнике.

- Ово није дјело вандала, ово је организовано и намјерно уништавање једног сјајног пројекта. Најпрљавија кампања икада је почела. Срамите се" - написала је она, не прецизирајући на кога тачно мисли да стоји иза поменутог вандалског чина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана