Спортски центар Борик припрема реконструкцију и санацију Позоришне сале

Г.С.
Спортски центар Борик припрема реконструкцију и санацију Позоришне сале

БАЊАЛУКА - Спортски центар Борик у 2024. години улази у значајан пројекат ка унапређењу својих садржаја, рекао је ово Ненад Талић, директор СЦ Борик.

Талић је боравио у Сарајеву гдје је потписао уговор о подршци Министарства за цивилне послове БиХ за извођење радова у Позоришној сали у Спортској дворани Обилићево.

Талић је изразио захвалност Министарству за пружену подршку, добијену путем отвореног конкурса, која ће бити дозначена крајем јануара, а кључна у реализацији планираних радова. Конкретно, иницијатива односи се на реконструкцију сједећих мјеста у сали, а има за циљ стварање простора који ће подржавати културне и умјетничке догађаје те допринијети цјелокупном друштвеном и културном животу заједнице.

Посјета Сарајеву окончана је састанком и са Срђаном Амиџићем, Министром финансија и трезора БиХ.

Овим састанком отворена су врата за разговоре о додатним видовима помоћи Спортском центру Борик. Подршка долази у кључном тренутку, с обзиром на то да Спортска дворана Борик обиљежава своју 50. годишњицу у 2024. години. Осим реконструкције Позоришне сале, планирано је унапређење и модернизација других спортских и културних садржаја како би се Центар прилагодио потребама заједнице и понудио још боље услове корисницима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана