Спектакуларно вече: Бања Лука прославила Међународни дан жена уз концерт Лексингтон бенда

ГС
Foto: А. Чавић

БАЊАЛУКА- У феноменалној атмосфери уз спектакуларан концерт Лексингтон бенда, Бања Лука је прославила Међународни дан жена – Осми март.

Спортска дворана „Борик“ била је попуњена до посљедњег мјеста, а судећи по реакцијама публике била је ово заиста ноћ за памћење, коју је Град Бања Лука поклонио свим суграђанима поводом прославе Међународног дана жена.

Бањалучка публика уживала је у добро познатим хитовима ове популарне групе, а придружио им се и градоначелник Драшко Станивуковић, који је заједно са пјевачем Бојаном Васковићем симболично обрадовао даме ружама.

-На најљепши могући начин смо завршили овај дан. Хвала свим дамама које наш град чине посебним и најљепшим. Ово вече је било само за њих. Ипак ми ћемо се трудити да сваки дан посветимо нашим мајкама, бакама, сестрама и свим женама које волимо  – поручио је градоначелник.

Иначе, градоначелник је јучерашњи дан посветио дамама нашег града и захвалио им се на свему што чине за Бању Луку. Наиме, након што је обишао наше даме на градској Тржници и обрадовао их цвијећем, придружио се женама из градске „Чистоће“ на доручку, а потом је обишао и обрадовао и двије бањалучке даме које возе такси.

Фронтмен групе Лексингтон Бојан Васковић пожелио је свим дамама много среће и здравља, поручивши да увијек остану дивне какве и јесу.

-Велика ми је част и задовољство што смо вечерас у Бањој Луци, гдје смо већ неколико пута имали прилику да се дружимо са бањалучком публиком и било је заиста фантастично. Свим дамама бих поручио да остану тако дивне, као што су и до сад биле – поручио је Бојан Васковић, фронтмен и пјевач групе Лексингтон.

Осим Лексингтон бенда, бањалучка публика синоћ се сјајно забавила и уз младог пјевача Стефана Сретеновића, који је наступио као предгрупа Лексингтону.

Подсјећамо, у оквиру кампање „За живот жена“ коју Град Бања Лука спроводи у сарадњи са удружењима која се баве правима жена цијели март је у знаку жена. Ове године фокус кампање је на женама предузетницама, правима жена и свакако посебан програм посвећен је женском здрављу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана