Социјалистичка партија: Вандалски перформанси Станивуковића, који нема подршку

ГС
Foto: ГС

БАЊАЛУКА- Поступци градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића, којима покушава да омаловажи и деградира функцију предсједника Скупштине града су ништа више него вандалски перформанс и очигледно је да нема подршку за тај театар, саопштено је из Градског одбора Социјалистичке партије.

-Против чега протестује неко ко је власт? Да ли градоначелник протестује због, како тврди, нечијег нерада, или покушава да прикрије да је повукао жалбу у моменту када се вршила укњижба са града на предузеће „Аквана“, чиме се отворила могућност да се повјериоци упишу на земљиште? – навели су у бањалучком одбору СП-а.

У овом одбору сматрају да је недопустиво да градоначелник највећег града, културног и административног центра Републике Српске, обија канцеларије, врши мобинг над запосленима, пријети, вријеђа уцјењује и условљава.

Они су навели да постаје очигледно да Станивуковићу иде у прилог да на простору гдје се налази "Аквана" изгради пола милијарде КМ вриједан стамбени простор.

-Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука инсистира да се утврде све чињенице и да истина изађе на видјело. Нећемо дозволити отуђење јавне имовине нити уништење јединог јавног базена отвореног типа у нашем граду - поручили су из Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука.

Из Полицијске управе Бањалука јуче су саопштили да предузимају мјере у вези са пријавом радника Градске управе да им је замјеном брава онемогућен улазак у канцеларије.

Предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић изјавио је јуче да није могао ући у кабинет у Градској управи јер су промијењене браве, те да је обавијестио полицију.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана