СНСД: Извршење пресуде над непокретностима “Акване” дио плана Станивуковића

Срна
СНСД: Извршење пресуде над непокретностима “Акване” дио плана Станивуковића

БАЊАЛУКА - Бањалучки одбор СНСД-а саопштио је да је извршење пресуде над непокретностима јавног предузећа “Аквана” дио првобитног плана граноначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.

-Ништа га није спријечило у намјери да земљиште “Акване” преда у руке тајкунима, па је отишао толико далеко да је онемогућио да одлука о кредитном задужењу буде потписана и испечатирана - навели су из СНСД-а Бањалука.

Из ове странке подсјећају да је Станивуковић у канцеларију предсједника Скупштине града, без одобрења и надзора, увео страначке активисте, а потом је закључао.

-Печат предсједника и секретара Скупштине града, у таквим ситуацијама, врло лако су могли бити злоупотријебљени. О свему су обавијештени надлежни органи те се чека њихово поступање - истакли су из СНСД-а.

Медији преносе да је Окружни привредни суд у Бањалуци одредио извршење пресуде над непокретностима јавног предузећа “Аквана”, а што је тражила фирма “Новотекс” да би се намирио дуг према овој фирми који износи неколико милиона КМ.

Градски менаџер Бојан Кресојевић прозвао је данас Љубу Нинковића, предсједника Скупштине града Бањалука да није потписао одлуку о кредитном задужењу којим би се спасавао Водени парк "Аквана".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана