СНСД Бањалука суграђане даривао цвијећем

СРНА
Foto: срна

БАЊАЛУКА - Представници СНСД-а данас су поводом Међународног дана жена на бањалучком Тргу Крајине бројним суграђанкама поклонили цвијеће уз поруку да су жене основ свега.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је тим поводом новинарима да су припадницама љепшег пола традиционално дијелили цвијеће без обзира на партијску припадност.

Он је рекао да су се жене са правом избориле за равноправност, те да им треба омогућити даље напредовање у друштвеном животу, као и пажњу коју заслужују због свега што раде. Ђајић, који је директор Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске, рекао је да је припадницама љепшег пола запосленима у тој установи захвалио за велико залагање на послу, поготово у борби са вирусом корона.

"Поносан сам на све жене запослене у УКЦ-у", рекао је Ђајић, који је и народни посланик. Када је ријеч о предстојећој посебној сједници парламента Српске о правима бораца, Ђајић је рекао да ће увијек бити на страни борачких категорија.

"Ипак, осуђујем то да опозиција жели да искористи напаћене борце за своје јефтине политичке поене. Дакле, апсолутно сам за побољшање положаја борачких категорија, али без уцјена, јер је то часна популација која је створила Српску, а обавеза свих нас је да они имау што квалитетнији живот", рекао је Ђајић.

Он је додао да борци траже праведнију расподјелу средстава намијењених за ову категорију, не желећи да уруше платни систем Српске. Предсједник Актива жена СНСД-а Бањалука Наташа Радуловић рекла је да је сваки дан 8. март јер су жене основ свега - породице, друштва и економије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана