Смотра двоточкаша “Мото-фест” од 25. до 27. маја

Ј. К.
Смотра двоточкаша “Мото-фест” од 25. до 27. маја

БАЊАЛУКА - Сви љубитељи двоточкаша и сјајне музике од 25. до 27. маја на тврђави Кастел моћи ће да уживају у одличној забави и богатом програму.

- Мото-клуб “Стршљен”, који је организатор овог догађаја, у град доноси сјајан фестивалски програм, мноштво садржаја, добре енергије и позитивног става, који ће у Бањалуку и овога пута привући бајкере и посјетиоце из земље, регије, али и свијета - наведено је у саопштењу.

Организатори су најавили сјајан музички програм током три фестивалска дана, у оквиру којег ће наступити: “Коза мостра”, Горан Баре и “Мајке”, “Кербер”, “Гоблини”, “Деца лоших музичара”, “Ју група”, “Ортодокс Келтс”, “Исказ”, “Лет3”... Осим вечерњег ту је и сјајан дневни музички програм, у оквиру којег ће нас забављати: “Најда - Балкан Трип”, “Рок апотека”, Ђанго и “Спаце Цоњбоџс” и “Стрингс”. Улаз за све бајкере и ове године је бесплатан, а улазнице за концертни програм могу да купе путем продајног система њњњ.гигсстриџ.ба, као и на њиховим продајним мјестима широм БиХ.

Додају да ће бити одржан и Мото-сајам, на којем ће понуду представити највећи брендови и произвођачи мото-опреме.

- Долазак је потврдило више од 500 мото-клубова из регије и Европе, а очекује се да ће неколико хиљада бајкера бити у овогодишњем мото-дефилеу, 27. маја - кажу организатори.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана