Смеће уклоњено из Гундулићеве, контејнери нису враћени

С.Б.
Foto: С.К.

БАЊАЛУКА- Смеће које се неколико дана гомилало испред зграде у Гундулићевој улици у бањалулком насељу Центар Алеја је уклоњено, али контејнери који су били испред зграде нису враћени.

Отпад су комуналне екипе уклониле након што је "Глас Српске" објавио да  становници ове зграде  већ два дана под прозорима имају двије мини депоније смећа јер су два контејнера који се годинама налазе на истим локацијама испред зграде "нестали". 

С обзиром на то да испред зграде још нема контејнера, одмах након одвожења смећа на истом мјесту почело је одлагање смећа. 

Стручни савјетник за послове комуналне полиције Синиша Штрбац рекао је раније "Гласу Српске"  да су у Гундулићевој улици уклоњени контејнери између зграда гдје су већ постојали.

- У наредном периоду грађани ће бити обавијештени гдје су контејнери измјештени. Нико не жели контејнере испред своје куће, иако је град планском документацијом одредио гдје би требало да стоје. У Гундулићевој улици имате станаре који су "за" и "против" измјештања контејнера - рекао је Штрбац.

Појаснио је да ће контејнере измјештати у споредне улице или иза зграда.

 

.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана