Славе Цркве Светог апостола Петра и Павла у Славићкој

Г.С.
Славе Цркве Светог апостола Петра и Павла у Славићкој

БАЊАЛУКА - Станивуковић и Дринић донирали темеље црквене сале Крсна слава Цркве светог Петра и Павла у Славићкој окупила је 500 људи међу којима су градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић и пријатељ села Небојша Дринић који су донирали темеље црквене сале.

- Срећан сам и почаствован што су ми људи у Славићкој додијелили признање пријатеља села, као да сам ту рођен и са овим народом растао и обликовао се. Моја је обавеза као пријатеља не само да волим ове људе него и да им помажем и доприносим да овај дио

Бањалуке буде боље мјесто за живот свих нас и тим путем настављам да корачам, рекао је Дринић.

Додао је да је Црква снажан ослонац народа и да је веома битно да се окупљамо око храмова, да чувамо српску традицију и коријене нашег идентитета.

Станивуковић је подсјетио да се улажу велики напори да се развијају сва насеља Бањалуке, па и Славићка гдје је асфалтиран пут Грујићи - Грујића гробље који повезује Горњу и Доњу Славићку.

- Диван празнични дан са нашим народом који је препознао нашу намјеру да развијамо села у којима живе и да им помогнемо да рјешавају текуће проблеме. Овдје смо побољшали и изградили водоводну мрежу, изградили дио расвјете, људи показују захвалност, навео је Станивуковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана