Школа у Петрићевцу добија нове учионице

Агенције
Школа у Петрићевцу добија нове учионице

Основна школа „Милош Црњански” у бањалучком насељу Петрићевац, због све већег прилива ученика, добиће нове учионице. Доградња је планирана по узору на ОШ „Бранко Радичевић” на Старчевици, која је добила осам нових учионица.

Град Бањалука је расписао јавну набавку за избор извођача за израду урбанистичко-техничких услова за доградњу и израду главног пројекта. Директор ове основне школе Огњен Кос истиче да ће доградња нових учионица много значити и ученицима и наставном особљу.

-        Град Бањалука је још једном показао да води рачуна о основном образовању и овом приликом желим да се захвалим свима који су укључени у пројекат доградње нових учионица. Ово ће олакшати рад и наставном кадру али и створити боље услове за наше ученике, што нам је свима приоритет – истакао је Огњен Кос.

Град Бањалука је у буџету предвидио средства за израду потребне документације и прибављање дозвола, а у Одјељењу за комуналне послове истакли су да очекују да ће републички органи успјети да обезбиједе средства за изградњу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана