Сједнице скупштине ни на видику

Ј. К.
Сједнице скупштине ни на видику

БАЊАЛУКА - Иако су материјали за сједницу Скупштине града спремни, нема информације када ће она бити одржана, нити када ће бити донесена одлука која ће омогућити и даље кориштење услуга јавног превоза по повлаштеним цијенама за пензионере, вишечлане породице и друге категорије обухваћене овом одлуком.

Рекао је то градоначелник Драшко Станивуковић након вишечасовног састанка са шефовима клубова одборника у Скупштини града и са удружењима чија су права ускраћена због ситуације са Скупштином града.

- Таман када испуните један и други услов, добијете трећи и тако у бесконачност. Константно условљавање мора престати - казао је Станивуковић и додао да је успио са превозницима да договори да и током септембра користе услуге јавног превоза по повлаштеним цијенама, али да за даље превозници немају гаранцију Скупштине.

Још једно од важних питања које у посљедње вријеме збуњује грађане је наплата паркинг-простора, а непосредно прије састанка у Градској управи, објављено је да он од данас више није бесплатан и да ће се наплата обављати по старом цјеновнику. Паркинг-простор у граду био је бесплатан од 23. августа на основу одлуке коју је Станивуковић донио без скупштинске подршке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана