Сједница Скупштине града Бањалука 3. марта, пред одборницима именовање управа институција

Јелена Танацковић
Foto: Ј.Танацковић

БАЊАЛУКА - Сједница Скупштине града Бањалука биће одржана у четвртак 3. марта са почетком у девет часова, а пред одборницима ће се наћи 67. тачака дневног реда, одлучио је данас скупштински колегијум.

Неке од тачака са дневног реда које су на претходној  сједници изазвале буру Колегијум је уврстио у дневни ред идуће сједнице – између осталих   Приједлог одлуке о утврђивању пореске стопе за непокретности на подручју града Бањалуке.

Предсједник Скупштине града Младен Илић истакао је да ће се на 14. сједници на дневном реду наћи пет нових тачака, односно именовање чланова управних одбора Банског двора, Центра за предшколско васпитање, Центра за социјални рад, Градске развојне агенције и Дома здравља.

-Очекујем да ће се сједница одржати и да неће бити никаквог проблема- рекао је Илић.

Истакао је да градска предузећа улазе у проблем јер не могу да функционишу у наредном периоду.

О проблему размимоилажења у вези са појединим тачкама одлучиће се на састанку који је заказан за наредну седмицу.

Градоначелник  Бањалуке  Драшко Станивуковић рекао је да су несугласице о пословној зони Рамићи које су се десиле током јучерашњег засједања које је прекинуто јер није усвојен дневни ред, биле  бесмислене.

- Улазимо у репризу  исте сједнице Скупштине која је била, отварамо исте дискусије јер неко  има вишка времена - нагласио је Станивуковић.

Додао је да се нада да ће се ријешити тачка дневног реда о порезу на непокретности.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана