Сједница Скупштине града Бањалука 28. априла, пред одборницима 75 тачака    

Сара Бојанић
Foto: С. Бојанић

БАЊАЛУКА- Сједница Скупштине града Бањалука биће одржана у четвртак 28. априла у 9 часова, док ће наставак сједнице бити 4. маја са почетком у 10 часова.

Пред одборницима ће се наћи 75 тачака дневног реда, одлучио је данас скупштински колегијум. Између осталог на дневном реду сједнице наћи ће се Пословна зона Рамићи, те измјена регулационог плана за изградњу највећег градског парка.

Предсједник Скупштине Града Младен Илић истакао је да је нужно да се сједница настави 4. маја због великог броја тачака дневног реда.

- Због много тачака дневног реда сједница заказана за 28. април  биће настављена у мају.  Очекујем да ће одржавање сједнице проћи без проблема. Поред кадровских питања имамо и велики број измјена дијела регулационих планова и извјештаја неких градских предузећа - казао је Илић.

Градоначелник  Драшко Станивуковић рекао је да ову сједницу Скупштине града ставља у ред важних сједница јер ће се
расправљати о  важним питањима.
 

- На надолазећој сједници биће ријечи о много важних тачака. Што се тиче изградње највећег парка у граду, извршили смо одређене измјене дијела регулационог плана. У част постојања 30 година Републике Српске желимо да парк носи назив "Парк Републике Српске" гдје ће сваки град и општина у Републици Српској имати кутак посвећен баш њима - истакао је Станивуковић.
 

Додао је да се нада да ће се ријешити тачка дневног реда и о рјешењу питања пословне зоне Рамићи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана