Сјајна атмосфера на отварању Мото Феста

АТВ
Сјајна атмосфера на отварању Мото Феста

БАЊАЛУКА - Први фестивалски дан Мото Феста, Бањалука 2024, протекао је у одличној атмосфери.

Већ од јутарњих часова на Кастел су почели да стижу први пријатељи, представници мото клубова из земље, регије и иностранства и ријека мотора већ је заузимала своје позиције на простору испред тврђаве Кастел.

Осмијеси, пријатељски сусрети, дружење и одлична атмосфера обиљежили су први дан Мото Феста. 

Програм је започео са отварањем Мото сајма, првим егзибицијама стант возача, а већ од поподневних часова кренуле су и свирке у Бајкерс корнеру.

Како је вече падала на тврђави су се бајкерима придружили и други посјетиоци жељни доброг провода и плеса уз Рок Апотеку, Електрични оргазам и Милета Кекина који су били задужени за добре вибрације и сјајан музички програм у вечерњим сатима.

Било је ту посјетилаца из свих крајева свијета, који су посјету Бањалуци искористили да уживају и у добром проводу и музици. 

И другог фестивалског дана очекује нас одличан програм и долазак још већег броја пријатеља на двоточкашима. Ни данас не пропустите посјетити Мото сајам, још егзибиција на стант шоу, дневне свирке са бендовима: Стрингси, Севдах Рок Конекшн, Риф Бенд, Домино Ефект у бајкерс корнер и наравно одличан музички програм за који су вечерас задужени Ђанго & Спејс Каубојс, Атеист Реп и Бомбај штампа. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана