Систематски прегледи за упис у школу од 18. маја

Г.С.
Систематски прегледи за упис у школу од 18. маја

БАЊАЛУКА - Дом здравља је у складу са препорукама Републичког штаба за ванредне ситуације, прилагодио рад са 50 одсто капацитета, саопштено је из ове здравствене установе. О јуче су пацијентима доступне и услуге Одјељења за хематолошку и биохемијску дијагностику,

Специјалистичке амбуланте гинекологије и Службе за стоматолошку здравствену заштиту. Отворена је и лабораторија у улици Владике Платона,  од седам до 14 часова, радним данима.

Осим стоматолошке амбуланте у Основној школи  “Иво Андрић”, стоматолошке услуге најмлађим пацијентима пружаће и амбуланте у школама “Бранко Радичевић” и  “Свети Сава”.

Педијатријске амбуланте као и Савјетовалиште за дјецу радиће по устаљеном режиму рада, односно у двије смјене, сваким радним даном. У Центру за вакцинације сачињени су спискови дјеце која, због новонастале епидемиолошке ситуације, нису успјела да добију вакцине, те ће од данас бити позивана.

Наредних дана биће направљен план позивања дјеце за систематске прегледе за упис у школу, са којим би започели у понедјељак, 18. маја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана