Седма тројка из блока у Бањалуци: Покажимо срце, шутирајмо тројке за мале Гашиће

Г.С.
Седма тројка из блока у Бањалуци: Покажимо срце, шутирајмо тројке за мале Гашиће

БАЊАЛУКА - Хуманитарна организација "Срби за Србе" по седми пут организује спортско - хуманитарни турнир "Тројка из блока" који ће се одржати у понедјељак, 11. септембра, на Тргу Крајине са почетком од 19 часова, а котизација за учешће износи 5 КМ.

 Ове године, посебну пажњу смо посветили и нашим најмлађим учесницима те смо им приредили посебан програм. Наше малишане очекују: Мини тројка из блока и цртање по лицу.

Као и лани, сав прикупљен новац намијењен је за куповину плаца и изградњу куће осмочланој породици Гашић из Залужана. Неколико километара од центра Бањалуке, Гашићи живе као подстанари, збијени у двије просторије кућерка који више личи на љетну кућу.

Позивамо све Бањалучане да и ове године покажу своје хумано лице. Није битно колико година имамо, да ли смо успјешни спортисти, да ли знамо шутирати или не – важно је да погодимо хуманитарну кутију и приуштимо срећније дјетињство и бољу будућност за шестеро малишана.

Хуманитарна организација „Срби за Србе" до сада је прикупила више од 12 милиона евра донација и обезбиједила помоћ за више од 3.200 породица које броје преко 15.000 дјеце, од којих су многе добиле сигуран кров над главом, купатила, машине за рад, покућство, бијелу технику, домаће животиње за узгој и другу неопходну помоћ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана