СЦ Борик номинован за два бањалучка признања

GS
Foto: SC Borik

Спортска дворана Борик номинована је за два највиша градска признања: Златни грб Града Бања Лука и Плакету Града.

Ова престижна номинација долази уочи Дана Града, 22. априла и јубилеја од 50 година дворане, а аплицирали су је бањалучки спортски клубови РК Борац, ЖРК Борац, КК Борац и ОК Борац.

Како наводе из СД Борик, номинација за Златни грб Града и Плакету Града представља велико признање Спортском центру Борик за њихов неуморни рад и посвећеност у промоцији спортског духа те унапређењу спортских активности и услова за спортисте у заједници.

Спортски центар Борик упутио је Граду номинацију за Љубу Михајловића, познатијиег као “Брко”, бањалучку легенду навијања, а номиновали су га за Плакету Града Бања Лука. Ова номинација истиче невјероватан допринос Михајловића бањалучком спортском духу и његовој неуморној преданости на свим утакмицама домаћих клубова. Његов примјер инспирише нове генерације спортиста и навијача у граду.

“Номинација за ова високо призната градска признања представља подстрек нашем раду и преданости у подизању спортских вриједности у Бањалуци. Ово је резултат заједничког труда и подршке наших сарадника и спортске заједнице. Настављамо радити заједно како бисмо изградили још бољу спортску будућност”, изјавио је Ненад Талић, директор СЦ Борик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана