Саобраћајни колапс у Бањалуци, незгоде због кише и клизавог коловоза (ВИДЕО)

Н.Т.
Саобраћајни колапс у Бањалуци, незгоде због кише и клизавог коловоза (ВИДЕО)

БАЊАЛУКА - Неколико саобраћајних незгода десило се јутрос на брзом путу у насељу Залужани и на бањалучком Западном транзиту због чега су се створиле огромне гужве на овим дионицама.

У Полицијској управи Бањалука потврдили су да су се јутрос десиле двије незгоде и у Залужанима и на путу Бањалука - Приједор. Казали су да нема повријеђених и у обе незгоде причињена је материјална штета.

- Јутрос у 6.30 часова догодила се незгода у којој су учествовали “поло” којим је управљао С.Л.Г. и теретно возило “ивеко” за чијим воланом је био С.Д.- рекли су у политицији.

Додали су да се у 6.50 десила код Приједорске петље.

- У незгоди су учествовала два “фолксвагена” којима су управљали О.Т. и Р.К. као и возило “мерцедес” за чијим воланом је био С.Ђ.- појаснили су у полицији и додали да је у оба случаја обављен увиђај.

Претпоставља се да је узрок незгода клизав коловоз због кише која пада цијело јутро али и непажња возача.

Како јављају читаоци "Гласа Српске", десила и саобраћајна незгода код бензинске пумпе "Петрол" на Западном транзиту. Очевици кажу да се десио и мањи удес у близини фирме "Крамар" и да су због тога настале огромне гужве на том дијелу пута.

"Мерцедес" који је учествовао у незгоди код Приједорске петље се, како се види на фотографији објављеној у вибер групи "Патроле радари", окренуо на коловозу и завршио на острву које дијели двије траке.

Колапс је јутрос настао и на саобраћајницама у скоро свим бањалучким насељима, како због обилних падавина тако и због новог режима саобраћаја и радова који су у току на саобраћајницама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана