Саниране посљедице олујног невремена у Бањалуци

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Ватрогасна служба и комунално предузеће "Чистоћа" уз координацију Одјељења комуналне полиције града Бањалука санирали су посљедице олујног невремена након чега није било више позива грађана, саопштено је из градског Одјељења за комуналне послове.

Из овог одјељења наводе да је током олујног невремена које је у понедјељак, 28. децембра, погодило Бањалуку, порушено је или поломљено 13 стабала.

Олујни вјетар је створио низ проблема са јавном хигијеном у виду разнесеног отпада, кеса, лишћа и ситних грана.

У Одјељењу за комуналне послове додају да су сва стабла и оштећени дијелови уклоњени, те да је издат налог предузећу "Чистоћа" за максималан ангажман када је ријеч о уклањању отпада.

Уклоњена су изваљена и преломљена стабла у Парку Петар Кочић, те у улицама Олимпијских побједника, Краља Петра Другог Карађорђевића /два стабла/, Милана Крановића, Војводе Пере Креце /два стабла/, Бана Милосављевића, Карађорђеве код Полицијске станице "Лауш", у Гундулићевој улици, Улици Миће Радаковића, Омладинској и Булевару Живојина Мишића.

Из Градске управе наводе да су с обзиром на то да је издат жути метеоаларм због могућих удара вјетра и обилнијих падавина за подручје Бањалуке, све комуналне екипе и даље у приправности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана