Санација моста у Српским топлицама сљедеће седмице

Н. Б.
Санација моста у Српским топлицама сљедеће седмице

Бањалука - Реконструкција моста у Српским топлицама преко Врбаса, који је доста оштећен, почеће у петак, 28. јула, што ће довести до отежаног одвијања саобраћаја, потврдили су у Градској управи.

- Санација је неопходна како би се омогућио безбједан прелаз за возила и пјешаке. Биће замијењен површински слој асфалта и постојеће пјешачке стазе, као и поправљена оштећења на конструкцији. Одржали смо састанак са извођачем радова, предузећем "Хидро-коп", на коме смо договорили да већ почну припремни послови. Одлучили смо да санација почне пред викенд, када су најмање гужве. Радове ће изводити од седам до 20 часова, највише три до четири дана - рекли су у Градској управи.

Апеловали су на возаче да имају стрпљења.

- И поред тога што је саобраћај у граду отежан због обуставе саобраћаја преко Зеленог моста и преусмјеравања возила на околне мостове, молимо учеснике да поштују постављену сигнализацију и да буду стрпљиви - казали су у Градској управи.

Поправка моста се изводи у оквиру редовног одржавања мостова у коме је предвиђена санација пасареле у улици Раде Кондића, надвожњака на Булевару Милутина Миланковића, Зеленог и Градског моста, те подземног пролаза за универзитетски кампус. Вриједност свих ових радова је 250.000 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана