Само када се дијели - радост постаје још већа: Представници Addiko банке Бања Лука посјетили дјецу у Дому „Рада Врањешевић"

Г.С.
Само када се дијели - радост постаје још већа: Представници Addiko банке Бања Лука посјетили дјецу у Дому „Рада Врањешевић"

Као друштвено одговорна компанија, Addiko банка Бања Лука радост прославе свог 5. рођендана дијели са драгим пријатељима, а најдража рођенданска активност ове године била је посјета дјеци и омладини из Јавне установе Дом „Рада Врањешевић". Том приликом, представници Банке донирали су Дому 3.000 КМ.

„Дијелећи своју радост осјећамо се корисније, одговорније и наш рођендан на тај начин добија још већи смисао. Дјеца Дома „Рада Врањешевић" заиста заслужују пажњу цјелокупне заједнице и поводом 5. рођендана Addiko банке Бања Лука, овим симболичним чином, желимо додатно да укажемо на то. Ово је уједно и прилика да најавимо још интензивнију сарадњу и да настојимо убудуће да одређеном броју штићеника обезбиједимо праксу или запослење у Addiko банци Бања Лука и да им покажемо да и након одласка из ове установе неће бити препуштени сами себи, јер постоје пријатељи на које могу рачунати.", изјавио је Срђан Кондић, предсједник Управе Addiko банке Бања Лука.

У Дому тренутно борави 100 штићеника, а како каже директор Дома, Владимир Кајкут, број корисника Дома убрзано расте.

„Захваљујем се Addiko банци Бања Лука која неријетко препознаје потребе дјеце и штићеника Дома „Рада Врањешевић". Ова донација нам је значајна и искористићемо је за набавку дјечијих креветаца који су нам заиста неопходни, јер је број корисника Дома, нажалост, све већи.", истакао је Владимир Кајкут, директор ЈУ Дома „Рада Врањешевић" Бања Лука.

Према ријечима директора Кајкута, дјеца се у Дому највише радују рођенданима. Addiko банка се захваљује на предивном изненађењу и знаку пажње – рођенданским цртежима које су штићеници и дјеца Дома нацртали поводом Addiko рођендана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана