Шајић: Очекујемо велики број туриста за "Српска опен"

Срна
Шајић: Очекујемо велики број туриста за "Српска опен"

БАЊАЛУКА - Послодавци у туризму и угоститељству Републике Српске током предстојећег тениског турнира "Српска опен" очекују велики број туриста у Бањалуци, рекао је Срни предсједник Удружења послодаваца туризма и угоститељства Републике Српске /ХОРЕКА/ Далибор Шајић.

Шајић је рекао да, осим "Српска опена", и вјерски празници током овог мјесеца утичу на пораст броја гостију у Бањалуци.

"Очекујемо озбиљан долазак туриста, не само наше дијаспоре, него и људи који прате спорт јер смо постали и регионални центар везано за врхунски тенис", истакао је Шајић, упућујући похвале организаторима турнира.

За вријеме "Српска опена", подсјетио је Шајић, донесена је одлука о продужењу радног времена угоститељских објеката на подручју Бањалуке.

"Ово је пун погодат, не само за град него и за Републику Српску. Очекујемо доста ноћења, обилазака града, посјета ресторанима", рекао је Шајић. До 30. априла ресторани, угоститељски објекти за исхрану и пиће и угоститељски објекти за пиће моћи ће радити од 7.00 до 1.00 час радним данима, и од 7.00 до 2.00 часа викендом.

Ноћни клубови имаће такође продужено радно вријеме, и то од 19.00 до 4.00 часа радним даном и од 19.00 до 5.00 часова викендом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана