РК “Калуђер” донирали намирнице јавној кухињи

А. С.
РК “Калуђер” донирали намирнице јавној кухињи

БАЊАЛУКА - Чланови Рукометног клуба “Калуђер” донирали су јуче хуманитарном удружењу “Мозаик пријатељства” намирнице у вриједности од 1.000 КМ, а средства за ову донацију прикупљена су током јуна.

Јавној кухињи “Оброк љубави”, коју води удружење “Мозаик пријатељства”, намирнице су свакодневно потребне, а свака помоћ је добродошла.

- Видјели смо бројне апеле овог удружења, које свакодневно чини надљудске напоре и обавља херојски посао да помогне онима којима је то најпотребније. Одлучили смо се да организујемо акцију прикупљања новца како бисмо купили намирнице за рад кухиње - казао је један од чланова “Калуђера”.

Из “Мозаика пријатељства” истичу да свакодневно припреме више стотина оброка, а то изискује велике количине основних животних намирница.

- За један ручак потрошимо и до неколико килограма меса и поврћа, јер је број корисника заиста велики. Бројне организације се одазивају нашим апелима и заиста смо свима захвални, јер без њих не бисмо могли испуњавати своју мисију - истакли су из овог удружења.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана