Резервације за најлуђу ноћ од 20 до 120 КМ

Данијела Стоканић
Резервације за најлуђу ноћ од 20 до 120 КМ

Бањалука - Становници највећег града Српске који се одлуче да нову 2016. годину дочекају у неком од ресторана, кафића, клубова или хотела мораће да издвоје позамашну своту новца јер се резервације у угоститељским објектима за најлуђу ноћ крећу од 20 па до 120 КМ.

Поред тога, ако се тој суми додају и новогодишње тоалете и одијела, ципеле, шминка и фризура, дочек нове 2016. године могао би износити, по особи, и неколико стотина марака.

Како су објаснили угоститељи, већ су припремили понуду са цјеновником за прославу Нове године и већ влада велико интересовање. Према њиховим ријечима, не прође дан а да не приме на десетине резервација. Код једних је у ту цијену урачуната неограничена конзумација хране и пића, док код других гости имају на располагању "шведски сто" и пиће добродошлице.

- Резервација за прославу Нове године код нас је 100 марака, а у цијену су урачунати комплетна вечера, аперитив, шампањац и новогодишња томбола. Госте ће забављати "Маскарада" бенд - рекла је домаћица познатог бањалучког ресторана "Стара Ада" Лаура Јованић и додала да има још слободних мјеста.

У ресторану "Интегра" истичу да ће госте у најлуђој ноћи забављати Бојан Чикић и Весна Змијанац, те да су резервације увелико почеле.

- Цијена резервације је 100 марака, у оквиру које ће гости имати свечану вечеру, док ће пиће накнадно плаћати. Слободних мјеста је остало још јако мало - рекли су у "Интегри".

Дочек нове године биће организован и у кристалној сали хотела "Босна", а резервација се креће од 100 до 130 марака.

- Госте ће у новогодишњој ноћи забављати оркестар "Модерато". У цијену од 100 марака урачуната је вечера и музика уживо. Међутим, гости који нису из Бањалуке уз резервацију од 130 марака добиће и гратис ноћење - рекли су у овом хотелу.

Додали су да кад је у питању пиће, цијене ће остати непромијењене.

Млађи становници најлуђу ноћ ће углавном провести у неком од клубова или кафића, гдје су и резервације јефтиније.

У кафићу "Хармонија" истичу да је резервација за прославу Нове године 20 марака.

- Госте ће забављати "Баракуда бенд", а у тих 20 марака имаће и пиће добродошлице и мезу. Интересовање за новогодишњу ноћ код нас је велико, стално зову, распитују се и резервишу. Задовољни смо - рекао је шеф Душан Лакић.

За топлу, породичну атмосферу у новогодишњој ноћи одлучио се Јовица Максимовић, који каже да ће у 2016. годину упловити уз осмијехе и друштво најдражих особа у његовом животу.

- Нисмо у могућности да издвојимо новац за славље у неком ресторану, али сам сигуран да ће нам и код куће бити лијепо - рекао је Максимовић.

Трг Крајине

Прослава Међународне нове године биће организована и на отвореном, и то на Тргу Крајине. Бањалучане, а и оне који то вече одлуче да проведу у овом граду, на отвореном ће забављати домаћи музичари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана