Регионалне музичке звијезде наступају у Бањалуци за Нову годину

Срна
Регионалне музичке звијезде наступају у Бањалуци за Нову годину

Бањалука - Новогодишњи програм у Бањалуци, за разлику од ранијих година, биће много садржајнији и са бројним новинама, укључујући и тродневни концерт у центру града са познатим регионалним музичким звијездама, речено је на првој сједници Организационог одбора за обиљежавање Нове године.

"Како је планирано, концерти у центру града /највјероватнија локација Улица Краља Петра Карађорђевића, испред хотела жПаласж/ биће одржани 30. децембра, у новогодишњој ноћи, те 1. јануара", саопштено је данас из Градске управе.


Организатори обећавају да ће ове године Бањалучане, али и очекиване туристе из региона, забављати познате музичке звијезде.

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић рекао је да је један од циљева овогодишње манифестације да се у Бањалуку за Нову годину привуче што више туриста из региона.

Радојичић, који је и предсједник Организационог одбора, нагласио је да ће детаљан програм манифестације бити објелодањен крајем овог мјесеца.

Према плану градских служби, поред већ препознатљивог "Зимзограда", град ће на још двије локације - на платоу испред Музеја савремене умјетности Републике Српске и Народног позоришта Републике Српске, приредити пригодан новогодишњи програм.

С том намјером, ресорне градске службе ускоро ће расписати и јавни позив заинтересованим удружењима грађана и невладиним организацијама које желе да се укључе у обиљежавање Нове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана