Расписана два јавна позива: Пројектима оживљавају Дом омладине

А. Т.
Расписана два јавна позива: Пројектима оживљавају Дом омладине

БАЊАЛУКА - Одјељење за образовање, здравство, омладину и спорт објавило је два јавна позива, и то за суфинансирање пројеката омладинских организација и организација за младе у 2021. години из буџета града и позив за подршку пројектима који ће бити реализовани у Дому омладине.

Уз редовни годишњи позив за суфинансирање пројеката омладинских организација и организација за младе, ове године први пут, расписан је и јавни позив за суфинансирање пројеката чија ће реализација бити у Дому омладине како би тај простор “оживио” и младима понудио разноврсне садржаје.

Организације могу пријавити пројекте за подршку, до 10.000 КМ по пројекту, између осталог, из области као што су запошљавање младих, стамбена политика за младе, образовање, култура и физичка култура, здравље и социјална политика за младе, информисање младих и равноправност полова.

Када је ријеч о пројектима за Дом омладине, односе се, између осталог, на запошљавање младих, стамбену политику за младе, образовање, културу и физичку културу, информисање младих и равноправност полова. Највећи износ по пројекту је до 15.000 КМ. Позиви су отворени до 2. августа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана