Расписан позив за додјелу плацева у Мотикама

ГС
Расписан позив за додјелу плацева у Мотикама

БАЊАЛУКА - Градоначелник Драшко Станивуковић представио је један од бесплатних плацева за младе брачне парове и самохране родитеље, који се налази у Мјесној заједници Мотике, на око 700 метара од школе.

Том приликом је поново позвао младе брачне парове и самохране родитеље да се пријаве до понедјељка, до када је и отворен јавни позив. 

- Плац у Мотикама, који се налази на око 700 метара удаљености од школе идеалан је за породицу. Када је ријеч о документацији, потребан је доказ да су млади брачни пар до 35 година, да им је мјесто пребивалишта у Бањој Луци минимално посљедње двије године, те да у мјесту рођења и пребивалишта немају непокретност, односно кућу или плац на своје име – истакао је градондачелник Станивуковић.

Како је раније нагласио градоначелник, у питању су плацеви који се налазе у насељима Мотике, Дракулић, Куљани, Барловци, Врбања, Чокорска поља и Бистрица, те имају око 500 квадрата.

Подсјећамо, уз све то, Град Бања Лука обезбиједио је и бесплатне пројкете тзв. „бањалучког типа куће“ за св наше суграђане који желе да граде кућу.

Наиме, Липа, Врба и Кестен називи су типских пројеката кућа које Град Бања Лука поклања свим својим грађанима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана