Радови у улици Вида Њежића: За километар саобраћајнице 200.000 КМ

Ј. Т.
Радови у улици Вида Њежића: За километар саобраћајнице 200.000 КМ

БАЊАЛУКА - Почела је санација улице Вида Њежића те ће тако мјештани ове улице ускоро добити модерно уређену саобраћајницу.

Радове на овој локацији обишао је и градоначелник Драшко Станивуковић који је рекао да га радује што је започела санација саобраћајнице у којој је претходно рађена канализациона мрежа.

- Изградња канализације, за коју је издвојено око 600.000 КМ, у овој улици је завршена, омогућени су прикључци за сва домаћинства. Тиме су се створили и услови да се санира саобраћајница - поручио је градоначелник.

Истакао је да је уведена нова пракса којом ће умјесто досадашњег “крпљења” рупа по завршетку свих радова на канализацији на овој локацији бити урађена модерна саобраћајница.

- Овдје ће бити урађен километар модерне саобраћајнице, за шта смо издвојили преко 200.000 КМ - казао је градоначелник. Додао је да је ово само дио улагања у насеље Ада.

- Очекујемо ускоро почетак изградње нове школе вриједности више од четири милиона КМ. Радимо паркинг за стамбену зграду за социјално становање. Ово је највеће улагање у Аду - казао је градоначелник.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана