Радост и забава за цијелу породицу на фестивалу „Дјечија земља“

ГС
Радост и забава за цијелу породицу на фестивалу „Дјечија земља“

БАЊАЛУКА - Queen Estrada у сарадњи са бањалучким Центром за предшколско васпитање и образовање, а под покровитељством Владе Републике Српске, поводом обиљежавања Међународне седмице дјетета сутра на Тргу Крајине у Бањалуци организује пети по реду фестивал „Дјечија земља”.

-Међународна седмица дјетета је прилика да се укаже на обавезу поштивања Конвенције УН-а о правима дјетета, али и прилика да се дјеца едукују и анимирају кроз игру. Фестивал отворене сцене „Дјечија земља” је осмишљен тако да охрабри дјецу да интерактивно учествују у свим садржајима фестивала и на једном мјесту окупи и обрадује бањалучке малишане и њихове породице, славећи дјечије таленте и креативност – саопштила је Queen Estrada.

Учесници фестивала су Арт трупа „Хаос Аниматори” из Новог Сада, Дјечији ансамбл КУД „Чајавец”, Вокални атеље „MaMa Vox ”, Дјечији хор „Врапчичи”, Дјечији едукативни центар „Дајте нам шансу - Звјездице”, те дјеца бањалучких вртића и основних школа.

Програм фестивала „Дјечија земља” почиње у 10 часова свечаним дефилеом дјеце бањалучких предшколских установа и креће са Трга Крајине, наставља кроз Господску улицу, све до Народног позоришта Републике Српске и назад, након чега почиње културно - умјетнички програм који ће трајати до 12 часова.

Улаз на фестивал је бесплатан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана