Радојичић са НДП-ом: Пружена рука сарадње

Срна
Радојичић са НДП-ом: Пружена рука сарадње

Бањалука - Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић изјавио је данас да са бањалучком градском организацијом Народног демократског покрета (НДП) нема битнијих концептуалних разлика о питањима која се тичу развоја града.

Радојичић је након састанка са представницима Градског одбора НДП-а о плановима и програмима развоја града рекао новинарима да је ово први разговор те врсте са странком која није у саставу владајуће коалиције у Бањалуци, додајући да је то био врло конструктиван састанак.

"Са моје стране је пружена рука сарадње, а вјерујем и да са стране Градског одбора НДП-а постоји спремност за даљу комуникацију и сарадњу", навео је Радојичић.

Он је подсјетио да је састанак одржан у оквиру разговора које води са представницима политичких партија о плановима и активнотима у вези са развојем града.

Предсједник бањалучког Градског одбора НДП-а Александар Лукић рекао је да су у граду започети многи пројекти за чију реализацију је потребно вријеме и средства, нагласивши да је ова странка сматра одлазак младих највећим проблемом.

Он је навео да је било ријечи и о дому омладине као мјесту за окупљање те популације, о технолошком парку - мјесту окупљања млађе популације ИТ стручњака свих профила, па све до комуналних проблема.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана