Радојичић и ДНС сагласни: Бањалука треба да се развија као главни град

Срна
Радојичић и ДНС сагласни: Бањалука треба да се развија као главни град

Бањалука - Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић изјавио је данас да постоји сагласност са градском организацијом ДНС-а да Бањалука треба да се развија као главни град и регионални центар који има перспективу развоја разрађену у стратегији која обухвата период од 2020. до 2025. године.

"Чули смо низ конкретних приједлога из различитих области на којима инсистира ДНС. Исказан је и интерес за наставком добре сарадње", рекао је Радојичић новинарима након разговора са делегацијом бањалучког Градског одбора ДНС-а.

Радојичић је невео да је овај састанак одржан у оквиру разговора са представницима политичких партија о плановима и програмима даљег развоја града.

Предсједник Градског одбора ДНС-а Милан Радовић рекао је да ће ДНС подржати стратегију развоја града за период 2020. до 2025. године, те да ће дати неке своје сугестије, примједбе и виђења.

Он је навео да је у фокусу бањалучког ДНС-а и рурални развој, развој туризма, градске и приградске инфраструктуре, додајући да је до сада на подручју града много тога урађено, међу којима су пројекти западног транзита, топлане, центра града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана