Радојичић и Цвијановић пустили у функцију километар уличне расвјете

Срна
Радојичић и Цвијановић пустили у функцију километар уличне расвјете

БАЊАЛУКА - Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и градоначелник Бањалуке Игор Радојичић посјетили су заселак Грлић у Агином Селу гдје је у функцију пуштен километар уличне расвјете и у коме живи тридесеторо дјеце.

Цвијановић је изразила задовољство што се у складу са обећањима Градске управе Бањалука и градоначелник реализују пројекти значајни за побољшање услова живота.

- Намјера нам је да задржимо људе на овим подручјима. Овдје је доста тога урађено, школа, расвјета, пут, односно оно што су мјештани тражили - рекла је новинарима Цвијановићева.

Она је истакла да је највеће богатство села тридесеторо дјеце. “То у суштини одржава рад подручне школе, али и значи да постоје могућности да се породице задрже не само у градовима него и у селима”, додала је Цвијановићева.

Она је оцијенила да Градска управа и градоначелник воде рачуна о комплетном подручју које припада граду.

- Људи треба да знају да постоји брига градских власти и поносна сам што се све мјесне заједнице развијају - рекла је Цвијановић.

Радојичић је нагласио да је прошле године обновљена подручна школа у Агином Селу, прије тога рађена је нисконапонска мрежа, а данас расвјета.

- Бањлука мора да се развија на сваком крају. Настојимо да у сваком мјесту ријешимо неки од комуналних проблема - навео је Радојичић и изразио наду да ће људи остати да живе у селима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана