Радојичић: Град развијати са визијом и циљем

A.С.
Радојичић: Град развијати са визијом и циљем

Иза нас је једна од најуспјешнијих година, јер смо завршили и започели велики број пројеката, а у наредним годинама настојаћемо да још више градимо и радимо.

Рекао је ово градоначелник Игор Радојичић на традиционалном новогодишњем пријему у организацији кабинета градоначелника и предсједника Скупштине града, те подсјетио на неке од најзначајнијих пројеката.

- Завршен је нови Зелени мост, спојен Источни транзит, започели сно изградњу паралеле која ће повезати Лауш и Петрићевац, пустили смо у саобраћај 10. кружни ток, те покренули велике пројекте бесплатних здравствених прегледа и “Бањалука људског лица - казао је Радојичић.

Он је истакао да Бањалука поносно носи титулу главног града Српске, али да се великим бројем пројеката и обимом посла посљедњих година позиционира као регионални центар и развија раме уз раме са Загребом, Сарајевом и Београдом.

- Важно је да дјелујемо системски. Бањалука је постала град повољног пословног окружења, град спорта, културе и зеленила - рекао је Радојичић.

Предсједник Скупштине града Зоран Талић је нагласио да је Градска управа поставила добру динамику, али да су одборници тај ритам својим радом испратили.

- Скупштина је и у овој години радила вриједно и одговорно, те на вријеме доносила акте који су пратили рад управе. Имамо стабилне финансије, добро пословање и град живи и ради боље него претходних година - казао је Талић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана