Радно вријеме за божићне празнике и Дан Републике Српске

ГС
Радно вријеме за божићне празнике и Дан Републике Српске

БАЊАЛУКА - Градска управа Бањалуке неће радити сутра и у понедјељак 9. јануара због обиљежавања божићних празника и Дана Републике Српске.

Из Одјељења за општу управу напомињу да ће у те дане у евентуалним хитним случајевима бити организовано телефонско дежурство матичара, наводећи као примјер смрт лица чији је упис у матичне књиге умрлих неодложан ради превоза тијела ван територије БиХ. Из Градске управе саопштено је да је матичаре могуће контактирати 6. и 9. јануара од осам до 13 часова на број телефона 051/244-444.

Пекаре, драгстори и трговине

На Дан Републике Српске - 9. јануара на подручју Бањалуке од 00 до 24 часа радиће пекаре, драгстори и трговински објекти у аутобуским и жељезничким станицама и на бензинским пумпама, а од осам до 21 час трговине на мало погребном опремом.

Угоститељски објекти

Угоститељски објекти, осим оних у стамбеним зградама, за вријеме празника могу радити дуже у односу на уобичајено радно вријеме све до 28. јануара, у складу са закључком градоначелника. Сви угоститељски објекти, укључујући објекте смјештене у стамбено-пословним објектима колективног становања, могу радити неограничено на Божић и 14. јануара.

Ноћни клубови могу радити од 19 до четири часа и од 19 до пет часова викендом. Салони за посебне прилике (свадбени и слично) могу радити од седам до четири часа.

Дом здравља и дежурна апотека

Дом здравља радиће по празничном распореду, који можете погледати овдје.

Дежурна апотека за вријеме божићних празника биће „1. мај” у Улици Милана Тепића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана