Пројекат „Златне године у покрету” доноси активнији живот пензионерима

Г.С.
Foto: Бањалука.рс.ба

БАЊАЛУКА - Удружење „ИТЕА” из Бање Луке најавило је пројекат под називом „Златне године у покрету”, који је усмјерен на социјализацију и активнији живот пензионера у највећем граду Српске.

- Овај пројекат намијењен је свим грађанима старијим од 65 година, с циљем побољшања квалитета живота кроз низ прилагођених активности. Иницијатива, која је подржана од стране Града Бање Луке, званично почиње од августа 2024. године. У оквиру пројекта, наши суграђани ће имати прилику да учествују у различитим активностима, укључујући аеробик прилагођен потребама старијих особа, као и радионице социјализације које ће помоћи у стварању и јачању друштвених веза – наваде из овог Удружења.

Из Удружења позивају све заинтересоване пензионере да се пријаве за учешће и искористе ову прилику да побољшају своје здравље, прошире круг пријатеља и активно учествују у заједници.

- За више информација и пријаве, молимо вас да нас контактирате путем телефона 065/588-796 (Вибер) или путем и-мејла [email protected] – додали су организатори.

Град Бања лука подржао је овај догађај путем јавног позива а у склопу области „Подршка активностима лица треће животне доби за самосталнији и квалитетнији живот у природном окружењу”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана