Пројекат “Златне године у покрету”: Аеробик и радионице за љепше пензионерске дане

К. Ш.
Пројекат “Златне године у покрету”: Аеробик и радионице за љепше пензионерске дане

БАЊАЛУКА - Удружење ИТЕА најавило је нови пројекат под називом “Златне године у покрету”, који је усмјерен на социјализацију и активнији живот пензионера у Бањалуци.

- Овај пројекат намијењен је свим грађанима старијим од 65 година, са циљем побољшања квалитета живота кроз низ прилагођених активности. У оквиру пројекта, наши суграђани ће имати прилику да учествују у различитим активностима, укључујући аеробик прилагођен потребама старијих особа, као и радионице социјализације које ће помоћи у стварању и јачању друштвених веза - наведено је у саопштењу овог удружења.

Додају како позивају све заинтересоване пензионере да се пријаве за учешће и искористе ову прилику да побољшају своје здравље, прошире круг пријатеља и активно учествују у заједници.

- За више информација и пријаве молимо вас да нас контактирате путем телефона 065/588-796 (вибер) или путем и-мејла итеаидеасЖгмаил.цом - додали су организатори.

Град Бањалука подржао је овај догађај путем јавног позива, а у склопу области под називом “Подршка активностима лица треће животне доби за самосталнији и квалитетнији живот у природном окружењу”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана