Пројекат “Здрави забавник Невид театра”: Изабране најбоље пјесме литерарног конкурса

М. В.
Пројекат “Здрави забавник Невид театра”: Изабране најбоље пјесме литерарног конкурса

БАЊАЛУКА - Међу 305 пјесама пристиглих из 22 бањалучке основне школе на литерарни конкурс за оригиналне пјесме у оквиру пројекта “Здрави забавник Невид театра” који спроводи Невид театар, жири у саставу Марко Дукић и Дејан Андрић, изабрао је најбоље пјесме о теми правилне исхране.

Због великог броја изузетно квалитетних радова, одлучено је да буде изабрано 40, умјесто првобитно планираних до 30 пјесама. Осим пјесама, међу 156 запажања о здрављу и исхрани, изабрано је 60.

- Жеља нам је да изабраним пјесмама и запажањима читаоцима пренесемо поруке да је потребно јести разноврсну храну и вјежбати сваки дан да бисмо били здрави и витки и да бисмо усвајањем правилне исхране очували своје здравље и здравље заједнице. Сматрамо да ће ова књига бити успјешан колаж 40 пјесама и 60 проницљивих размишљања наших малишана и тинејџера о правилној исхрани и која ће послужити свим надолазећим покољењима да расту и развијају се у снажне људе - саопштили су из Невид театра.

Најбољи аутори добиће на поклон по штампани примјерак илустроване књиге “Здрави забавник Невид театра”, диплому за учествовање у конкурсу, као и торбицу са поклонима Невид театра, а школе и наставници захвалнице за успјешан рад са ученицима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана