Проходни путеви кроз активна градилишта у Мотикама и Куљанима

Г.С.
Проходни путеви кроз активна градилишта у Мотикама и Куљанима

БАЊАЛУКА Са циљем безбједнијег саобраћаја, по налогу градоначелника Драшка Станивуковића, путеви кроз активна градилишта одржавају се што проходнијима, посебно у Куљанима и у Мотикама.

Градоначелник је наложио да путеви кроз активна градилишта морају бити проходни и редовно се насипати, што је случај у Мотикама. Почиње и насипање банкина уз главни пут у Куљанима, тако да се радови одвијају без обзира на то које је доба године.

Станивуковић је са сарадницима протеклог викенда обишао неколико градилишта, а све како би се увјерио у динамику радова. Том приликом наложио је да путеви буду проходни кроз градилишта, а ове мјере се посебно односе на радове у Мотикама и Куљанима.

У Куљанима је започела реконструкција Прве куљанске улице, чиме ће ова главна саобраћајница кроз насеље добити ново рухо. Предвиђена је комплетна обнова ове саобраћајнице која ће имати двије коловозне траке, тротоаре и комплетну пратећу инфраструктуру. Ради се дионица од кружног тока и дио раскрснице код кафића “Паж” до вртића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана