Продужено радно вријеме угоститељима за вријеме тениског турнира "Српска Опен"

Г.С.
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - Закључком градоначелника Драшка Станивуковића, за вријеме припрема и одржавања тениског турнира „Српска Опен" – у периоду од 7. до 30. априла 2023. године, биће продужено радно вријеме угоститељским објектима на подручју града Бањалуке.

Сви угоститељски објекти смјештени ван стамбено-пословних објеката колективног становања могу радити дуже и то ресторани, угоститељски објекти за исхрану и пиће и угоститељски објекти за пиће од 7 до 1 час, радним данима, од 7 до 2 часа, викендом (петак и субота).

Угоститељски објекти којима је додијељен знак квалитета "златна кашика" од 7 до 2 часа, радним данима, од 7 до 3 часа, викендом (петак и субота).

Ноћни клубови (диско-барови, диско-клубови/дискотеке и ноћни барови) радиће од 19 до 4 часа, од 19 до 5 часова, викендом (петак и субота).

Салони за посебне прилике (свадбени салони и сл.) радиће од 7 до 4 часа.

Угоститељски објекти смјештени у стамбено-пословним објектима колективног становања у наведеном периоду раде у складу са сљедећим  радним временом од 7 до поноћи, радним данима и викендом (петак и субота).

Угоститељски објекти смјештени у стамбено-пословним објектима колективног становања, којима је додијељен знак квалитета "златна кашика" од 7 до поноћи, радним данима, од 7 до 1 час, викендом (петак и субота), преноси Srpskainfo.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана